Najava radijske emisije

U ponedjeljak, 24. travnja, na Trećem programu hrvatskog radija s početkom u 10.30h biti će emitirana emisija “Razgovor s povodom”. O upravljanju javnim dobrima i problematici korupcije u Hrvatskoj govoriti će dr.sc. Zdravko Petak, redovni profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.
.

Udruga za demokratsko društvo (UDD) nedavno je u Zagrebu organizirala seminar “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima” na kojem je, među ostalim predavačima, gostovao i prof. dr. Zdravko Petak. O transparentnom upravljanju javnim dobrima i problematici korupcije u Hrvatskoj s profesorom Petakom razgovarala je autorica i voditeljica emisije, Galina Popović. Urednica emisije je Manuela Frkić Žaja.
Emisija “Razgovor s povodom” svakog tjedna ugošćuje književnike, znanstvenike i umjetnike, koji predstavljaju svoje aktualne projekte i objavljene književne radove.
.
Popis frekvencija Trećeg programa Hrvatskog radija na području Republike Hrvatske možete pronaći pritiskom na zeleno označena slova.
.
Nakon emitiranja, emisija će također biti dostupna za naknadno preslušavanje na web stranici Hrvatskog radija.
.

Posted in Aktualnosti, Izdvojeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.