Besplatne projekcije u sklopu Okolišnog filmskog festivala

Od 21. do 23. travnja u Zagrebu će se održati 4. Okolišni filmski festival u organizaciji Zelene akcije. Tijekom tri dana gledatelji mogu uživati u besplatnim projekcijama dokumentarnih i igranih filmova u kinu Tuškanac.
.
Program festivala ove godine opet se bavi vrlo relevantnim i aktualnim temama. Jedna od glavnih tema koje obrađuju filmovi ove godine su resursi: voda, hrana i otpad. Gledatelji će imati prilike vidjeti filmove koji na zanimljiv način progovaraju o devastirajućim posljedicama upotrebe PET-ambalaže i plastičnih vrećica, te o fenomenu prehrambenog otpada, najavljuju iz Zelene akcije. Pored dokumentarnih filmova, festival će ove godine po prvi put ponuditi i nekoliko igranih filmova.

Osim atraktivnog filmskog programa, organizatori najavljuju i nekoliko zanimljivih tribina tijekom nadolazećeg vikenda. Više informacija o Okolišnom filmskom festivalu, te raspored projekcija i ostalih festivalskih događanja može se pronaći u najavi na stranicama Zelene akcije te na Facebook stranici Okolišnog filmskog festivala.
.

Posted in Aktualnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.