Nova “Eurosfera” o upravljanju zaštićenim područjima, gošća mr.sc. Irina Zupan

Udruga za demokratsko društvo (UDD), u partnerstvu s Udrugom Dobra iz Metkovića i Centrom za održivi razvoj iz Imotskog nastavlja ciklus od deset radijskih kontakt emisija “Eurosfera” na Hrvatskom katoličkom radiju.

U trećoj emisiji, u utorak, 19. rujna u 13 sati voditeljica emisije Galina Popović ugostit će mr.sc. Irinu Zupan, načelnicu Odjela za zaštitu prirode u Državnom zavodu za zaštitu prirode.

Mr.sc. Zupan će govoriti o upravljanju zaštićenim područjima, a slušatelji se u emisiju mogu uključiti na telefon 01/ 460-9988,  SMS-on na broj 099/460-9988 ili e-poštom na udd@udd.hr.

Emisiju možete poslušati na sljedećim frekvencijama: Sljeme 103,5 MHz, Split 97,9 MHz, Biokovo 107,9 MHz, Šibenik 104,5 MHz, Vinkovci 104,9 MHz, Osijek 98,6 MHz, Slavonski Brod 98,5 MHz, Vukovar 102,4 MHz.

Emisija “Eurosfera” realizira se uz potporu Europske unije i Ureda za udruge Vlade RH, u okviru projekta “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima“.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“.

Sadržaj ove emisije isključiva je odgovornost UDD-a i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije. Stajališta izražena u ovoj emisiji ne odražavaju nužno stajališta Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Posted in Aktualnosti, Izdvojeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.