Kreće ciklus radijskih emisija “Eurosfera”, prvi gost prof. dr. Zdravko Petak

Udruga za demokratsko društvo (UDD), u partnerstvu s Udrugom Dobra iz Metkovića i Centrom za održivi razvoj iz Imotskog započinje ciklus od deset radijskih kontakt emisija “Eurosfera” koje će se emitirati utorkom u 13 sati na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR). Voditeljica emisije Galina Popović u prvoj će rundi razgovora, u utorak 5. rujna, ugostiti stručnjaka za javne politike s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, prof.dr. Zdravka Petaka.

Slušatelji će moći doznati što su sve javna dobra, kako postići transparentnost u upravljanju javnim dobrima, imamo li dovoljno razvijeno civilno društvo i uključuje li se ono aktivno u provedbe javnih politika. Pitanja tijekom emisije možete postaviti telefonom na 01/ 460-9988 ili SMS-on na broj 099/460-9988.

Emisija “Eurosfera” realizira se uz potporu Europske unije i Ureda za udruge Vlade RH, u okviru projekta “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima“. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“.

Hrvatski katolički radio i prvu emisiju s prof.dr. Zdravkom Petakom možete poslušati na sljedećim frekvencijama: Sljeme 103,5 MHz, Split 97,9 MHz, Biokovo 107,9 MHz, Šibenik 104,5 MHz, Vinkovci 104,9 MHz, Osijek 98,6 MHz, Slavonski Brod 98,5 MHz, Vukovar 102,4 MHz.

Posted in Aktualnosti, Izdvojeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.