Gost emisije “Eurosfera” – konzultant Milan Koštro

Udruga za demokratsko društvo (UDD), u partnerstvu s Udrugom Dobra iz Metkovića i Centrom za održivi razvoj iz Imotskog nastavlja ciklus od deset radijskih kontakt emisija “Eurosfera” na Hrvatskom katoličkom radiju. U utorak, 12. rujna u 13 sati voditeljica emisije Galina Popović ugostit će konzultanta Milana Koštru. Koštro će predstaviti projektnu brošuru “Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima”.

U kontakt emisiju mogu se javiti i slušatelji na telefon 01/ 460-9988 ili SMS-on na broj 099/460-9988.

Hrvatski katolički radio i drugu emisiju iz ciklusa “Eurosfera” s Milanom Koštrom emisiju možete poslušati na sljedećim frekvencijama: Sljeme 103,5 MHz, Split 97,9 MHz, Biokovo 107,9 MHz, Šibenik 104,5 MHz, Vinkovci 104,9 MHz, Osijek 98,6 MHz, Slavonski Brod 98,5 MHz, Vukovar 102,4 MHz.

Emisija “Eurosfera” realizira se uz potporu Europske unije i Ureda za udruge Vlade RH, u okviru projekta “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima“. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“.

Posted in Izdvojeno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.